алфа ромео 1.8 16в 96г. прекъсва на бензин и пука от какво може да е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
прекъсва на бензин
Collapse
X
-
Колега провери от някъде дърпа въздух.Ако имаш спортен филтър го махни и кажи какъв е резултата.
Некомпетентен дава мнение ама ми се е случвало да карам Алфа и да пука на бензин от гореспоменатото.
Оттам нататък ако продължава да пука се започва с кабели свещи бобини бензинов филтър и прочие....Lancia Lybra 1.9 JTD 105
-
Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщениеалфа ромео 1.8 16в 96г. прекъсва на бензин и пука от какво може да е?Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 23:15.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Това, че уточняваш, че на бензин го прави... Значи ли, че има газова уредба колата? И ако "ДА" - каква - обикновена, инжекцион? От кога го прави това? Можеш ли да го свържеш с някаква интервенция по нея или стана без нищо да е пипано?Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
Comment
-
Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщениеима оргинална газова в италия си е правена не го свързвам с нищо
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщениее на мойта е оргинална газова уредба от завода като е направена колата
Каква е бутилката и къде е сложена!?Къде по таблото са сложили ключето газ/бензин?С какъв изпарител е?Къде е монтиран същия?Много искам да видя къде е сложен заводски!!!Не се заяждам а ми е супер любопитно просто!!!
И все пак само на бензин ли прави проблемите!?Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 23:24.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеЗа първи път чувам за 155-ца с фабрична газова!!!
Каква е бутилката и къде е сложена!?Къде по таблото са сложили ключето газ/бензин?С какъв изпарител е?Къде е монтиран същия?Много искам да видя къде е сложен заводски!!!Не се заяждам а ми е супер любопитно просто!!!
И все пак само на бензин ли прави проблемите!?
Comment
-
Първоначално публикувано от kavalista Покажи съобщениеНаправо аз мога да ти покажа оригиналната гаранционна от завода на газовата.Без изпарител,показва ти колко газ има в бутилката директно на уреда за бензин.Бутилката е стандартна пура отзад
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
бутилката си е обикновена и е хванена с две железа не мога да ви го обясна така,а ключето газ/бензин не е със щтрапка а с бутонче само че не показва на таблото колко газ има ,иначе винаги пали на бензин и на 2000 обор. минава на газ . изпаритела не знам какъв е (не ги разбирам) обаче е монтиран от долната страна на колата ,и си е с евро сонда от преди 2 год и половина от как сам си я купил не сам я слагал аз.
Comment
Comment